Openingstijden zelfmakerij: Donderdag 10.00 - 12.00 / 16.00-18.00 | Vrijdag 16.00 - 18.00 | Zaterdag 14.00 tot 16.00 uur

LAATSTE NIEUWS

't Radje in de Media

Afgelopen weken heeft 't Radje rondom de opening in diverse media gestaan zowel online als in reguliere kranten. Hiernaast een tweetal artikelen.

 

Klik op de afbeelding voor het juiste artikel.

NIEUW IN VENHUIZEN: ZORGBOERDERIJ EN ZELFMAKERIJ

Een droom komt uit voor Willem en Kathalijne Koopman uit Venhuizen met de opening van een zorgboerderij en zelfmakerij in Venhuizen. De eigenaren van de ambachtelijke zelfmakerij Evlac, welke begon aan de Buurt in Venhuizen, groeide met de ambachtelijke pindakazen de afgelopen jaren uit haar vel en was daarom al enige tijd op zoek naar een nieuwe locatie. Deze werd onlangs gevonden op de Westerbuurt 9.

 

De missie van de zorgboerderij in combinatie met de zelfmakerij is duidelijk leggen Willem en Kathalijne verder uit: wij willen voor iedereen een mooie dag en mensen, vooral de ouderen, laten genieten van alles wat er in onze tuin groeit en bloeit. Daarbij behoort ook de zelfmakerij met de pindakazen, aardbeienjam en courgette op zuur uit de eigen moestuin. Bij de bouw van de zelfmakerij is overigens gebruik gemaakt van veel natuurlijk materiaal: vlas voor isolatie, led licht en zonnepanelen waardoor er 100% energieneutraal gewerkt kan worden.

 

De zorgboerderij zelf is aangesloten bij Landzijde een organisatie die ervoor zorgt dat mensen met een indicatie ondergebracht kunnen worden bij prettige zorgboerderijen met als doel de mensen een volwaardige plek te geven in de maatschappij. Zorgboerderij ’t Radje biedt de mensen ondersteuning door middel van dagbesteding en wil daarbij de mensen zo lang mogelijk laten genieten van het buiten zijn, niet alleen met de natuur maar ook met de aanwezige dieren. Het motto van Landzijde is niet voor niets: bij de boer, elke dag BUITEN gewoon.

 

De opening van de zorgboerderij/zelfmakerij is op 28 april. U bent natuurlijk van harte welkom een kijkje te komen nemen tussen 14.00 en 17.00 uur. Willem en Kathalijne staan klaar voor vragen en informatie en de zelfmakerij is natuurlijk open, met daarbij een aantal kraampjes van collega zelfmakers. Binnen afzienbare tijd komt er bij de boerderij een rustpunt waardoor er ook aan de fietsende mens gedacht wordt en kan men genieten in een agrarische setting van koffie en iets lekkers.

 

zelfmakerij

combinatie zorg/productie

Producten

De missie van de zorgboerderij in combinatie met de zelfmakerij is duidelijk: wij willen voor iedereen een mooie dag en mensen, vooral de ouderen, laten genieten van alles wat er in onze tuin groeit en bloeit. Daarbij behoort ook de zelfmakerij met de pindakazen, aardbeienjam en courgette op zuur uit de eigen moestuin.

 

"Eigen producten, zelfgemaakt, eerlijk, heerlijk, pure smaak

Wij van Evlac geloven in producten welke op een verantwoorde manier worden geproduceerd".

 

Bij de bouw van de zelfmakerij is overigens gebruik gemaakt van veel natuurlijk materiaal: vlas voor isolatie, led licht en zonnepanelen waardoor er 100% energieneutraal gewerkt kan worden.

contactinformatie

adres

Zorgboerderij 't Radje

Kathalijne Kemner

Westerbuurt 9

1606 AK Venhuizen

 

evlac@kpnmail.nl

contactformulier

Submitting Form...

The server encountered an error.

Bericht ontvangen

Adres

Westerbuurt 9 Venhuizen

E-mail

evlac@kpnmail.nl

Telefoon

06-49722814

©2019 Hakof Media | PRIVACYVERKLARING | DOWNLOAD DE FOLDER